Unibet mobil bónusz

A brutális igazság az, hogy Angliában három halott férfi jár a csapatukban, és még három teszt van. Ez előfordulhat, hogy nem volt példátlan a túrán, de lehet, hogy Unibet nem szükséges.

Ben Duckett, Gary Ballance és Zafar Ansari, hogy Angliában, Steven Finnről beszélve, az Ashley Giles rosszul választott, mégis őszinte értékelését használják. napja kampányát Ausztráliában 2014 januárjában jelenleg nem lehet kiválasztani.Stuart Broad megsérült, Anglia 13-at választott a Mohali-i tesztre. József Buttler Angliában a harmadik Unibet tesztért nevezte, mint Ben Duckett, kihagyja a következőt:

Ebben a szerencsétlen trióban nincs szégyen de az ilyen elbocsátások rendszeresebb eseményekké válhatnak, mivel a tengerentúli túrák csak a Teszt mérkőzéseket tartalmazzák, anélkül, hogy a játékosok játszhatnak egymás között, hogy visszaszerezzék az Unibet érintést és a bizalmat.

Alastair Cook, aki a fiatalabb tagjai jólétét veszi igénybe A turnépartnere nagyon komolyan vette észre Duckett helyzetét, a legutóbbi batsman-t el kellett hagyni.Nem kívánatosan, ha elmagyarázza Jos Buttler Duckett költségére való felvételét, akkor is azonosíthatta a kiválasztott Unibet csapat egyik hibáját.

„Most jobb a jobb és balkezes kombináció, bár ha az emberek jól játszanak, egyáltalán nem tesz különbséget ”- mondta Cook. „Hét helyes rendelésre került sor a hét jobbkezes közül hat, és ha jól játszanak, senki sem említi mindent.”

Válaszolva arra a gondolatra, hogy a Unibet bonusz csapat bővíthető vagy megváltoztatható Mumbaiban a következő kikötő, azt mondta: „Az Ön javaslata érvényes, de ők [az esetleges helyettesítők] otthon ülhetnek a kabátjaikkal, és a köszöntőjük is, így itt semmi értelme.”

Itt Cook fejezi ki a hagyományos érveket, amelyek szerint az eredeti csapat együtt maradhat, ami lehet.Nehéz a kabátokból és a barlangokból egyenesen a lángoló napsugárba menni, bár Colin Cowdrey, a 42. születésnapja előtt egy héttel, 1974-75 télen ellenállhatatlannak találta a Dennis Lillee és Jeff Thomson félelmetes egyesülését. de négy évtizede a világon olyan gyorsan zsugorodott, mint az angol játékot betöltő testület kibővült. ezer font minden Unibet évben a „nemzetközi útvonalon”. Télen télen több mint 50, a lehetséges nemzetközi jövőben azonosított játékos érkezik világszerte. Általában a legtöbbjük Dubaiban van egy edzőtábor és egy pár lámpatest Andy Flower szeme alatt, ami ez a tél. ?Lehet, hogy Duckett kímélheti Indiát, és az elmúlt néhány elbocsátását Ravi Ashwin keze alatt átölelte, és elmegy az Egyesült Arab Emírségekbe, ahol emlékeztetheti magát arra, hogy el tudta ütni, és megmutatni másoknak, hogy miért tarthatná meg Angliában egy Unibet napos csapatban, míg valaki, mint például Tom Westley, Mumbaiba szállítható, Angliában tudják, hogy a Virat Kohli-t meg kell szereznie, hogy esélye legyen a szintező sorozatra | Vic Marks Bővebben

Leginkább ez nem történik a precedens hiánya miatt. Gyakori, hogy ha egy eredeti féltag sérült, de ha valaki teljes mértékben bizalmatlanság miatt „nem választható” lett, akkor helyettesíthet egy csere.

Valójában az utóbbi időben néhány precedens volt és általában Ian Salisbury és Finn.Indiában az 1992-93-as túrán Salisbury későn tette hozzá a túrázó pártot, lényegében mint egy nettó edzőt, és szerzett tapasztalatot. Aztán Kolkata-ban, az általános Unibet megdöbbentéshez, az agyi bizalom felvette őt az első Teszt csapatba, inkább John Emburey és Phil Tufnell helyett – egy olyan terv, amely nem működött félelmetesen.Hasonlóképpen, 2001-ben Salisbury-t elhagyták a Srí Lanka-i Anglia túracsoportjából, miután előzőleg rosszul járt Pakisztánban. Ausztrália, de 2010 márciusában későn tette hozzá a bangladesi csapathoz, és azonnal ugrott egy eredeti választásból, Liam Plunkettből. az, hogy Duckett – és talán egy vagy két másik ebben a csapatban – nem bánná, ha Unibet helyettesítenék vagy átalakítják őket, feltéve, hogy természetesen nem csökken a fizetésük. Lehet, hogy örömmel fogadják a menekülést, de nincs jel arra, hogy ez a enyhén forradalmi mozgalom hamarosan megtörténne.A jövőben az oroszlánok csapata minden télen stratégiailag elhelyezhető, hogy ezt lehetővé tegye. Read more

Ehelyett Duckett továbbra is marad, és csak a kapitánya szavaival nyugszik. – Ben nem lesz az egyetlen jó játékos, aki valaha is elesett – mondta Cook a Mohali teszt előestéjén -, és Anglia jövője van. Azt mondta, azt hitte, hogy eléggé tisztességes játékos a spin [nem kétséges, hogy ez az a helyzet, Unibet amikor a Northamptonshire-i agresszív vénába dobás a második körzetben], és ő is. De csak egy olyan problémája van, ami sajnos elég gyorsan kiderült [a lábszárral támadó minőségi off-spinners ellen].Elmehet, és megérkezhet, és újra eljön, mert mindhárom formában nagyon tehetséges és izgalmas krikett volt. ”

De Indiában, aki folyamatosan emlékezteti a Unibet közelmúlt traumáit, a legjobb hely Duckett számára a következő három és fél hét alatt?